Babyfotografie

Babyfotografie

 

Ben je een trotse, kersverse mama en wil je je baby graag op foto? Dan kan je bij Fotostudio Hoeste in Aalst terecht voor professionele babyfotografie en kidsfotografie. Het gezichtje van je baby verandert praktisch van dag tot dag. Het liefst zou je elke kleine verandering en uitdrukking altijd bij willen houden. Gelukkig kan dat tegenwoordig door middel van babyfotografie.

Fotostudio Hoeste is een professionele studio, waar wij je baby op een spontane en speelse manier op foto zetten. Creativiteit en originaliteit zijn hierbij zeer belangrijk. Wij stellen je baby en kinderen op hun gemak en nemen de tijd om jou en je gezin wat te leren kennen. Zo kunnen wij een karaktervolle, natuurlijke foto maken. Wij zorgen ervoor dat iedereen een leuke tijd beleeft tijdens de babyfotografie!

Samen maken wij zeker een prachtige foto van je baby of kind(eren). Ideaal als blikvanger in je huis en een mooie herinnering die je zal blijven koesteren!

Meestal duurt een babyfotografie sessie tussen het half uur en het uur, we weten uit ervaring dat dit heel vermoeiend is voor een baby van deze leeftijd. .

Bekijk zeker de prijs pagina voor de interessante prijzen van onze fotoshoots.

Heb je interesse of zit je met vragen over onze babyfotografie? Contacteer ons gerust.

Voor een afspraak kun je bovendien ons aanvraag formulier invullen.

 

photocrati gallery