Hoe werkt het ?

 

Babyshoot bij Sweet Little Things.

Een leuke belevenis voor je baby en jou.

 1. Wanneer is de juiste periode voor dit type babyshoot ?   De ideale periode voor onze babyshoot is tussen 8 en 12 maanden, eigenlijk best vanaf je baby net zelfstandig kan zitten en nog niet kan weglopen.
 2. Hoe lang duurt een babyshoot ? Uit ervaring weten we dat baby’s van deze leeftijd na  een half uurtje vermoeid zijn. Heeft je kind een mindere dag? Dan trek ik uiteraard meer tijd uit, tot we genoeg beeldmateriaal hebben. Bij een ontroostbare baby is het zinloos om verder door te gaan met de fotoshoot. Als even spelen, drinken of eten niet helpt, heeft het echt geen zin om nog verder te gaan. Je baby kan  moe zijn, krijgt tandjes, heeft iets onder de leden …  We maken dan een nieuwe afspraak.
 3. Zijn deze foto’s buiten – op locatie gemaakt ? Nee hoor, dit is allemaal in onze lekkere warme studio gemaakt met speciale achtergronden. We kijken samen wat er bij jullie past en voegen daar een flinke  dosis creativiteit en passie aan toe, zo proberen we van elke babyshoot iets persoonlijks en bijzonders te maken.
 4. Maken jullie alleen foto’s van de baby ? Als jullie dat willen maken we ook familiefoto’s, foto’s met broertjes, zusjes, ….
 5. Wat breng ik mee naar de studio ?  Breng een paar  kledingsetjes mee die jij mooi vindt voor jouw baby.  Als je grote prints, drukke tekeningen vermijd dan blijven je foto’s tijdloos. Felle kleuren of jeans doen het vaak goed op onze vrolijke foto’s.
  Alleen in een luier  of romper (of helemaal bloot)  is natuurlijk ook mogelijk.
  Wij hebben voor meisjes een aantal jurkjes, rokjes en haarbandjes om te gebruiken. Voor jongens hebben we een das, een strik om eventueel te gebruiken. Verder zijn er verschillende achtergronden en slingers mogelijk.
  Wij hebben allerlei leuke attributen maar het is altijd tof als je iets meebrengt van thuis, een mooie knuffel, een leuk stoeltje, een naamslinger, een kroon of iets dergelijks om te gebruiken tijdens de babyshoot.
 6. Kan ik eventueel een flesje of voeding opwarmen ?  Onze studio is ingericht om baby’s en kleine kinderen te ontvangen. Er is plaats om pampertjes te verversen, we kunnen een flesje opwarmen, ….
 7. Hoe kan ik betalen ?    Je kan bij ons  enkel betalen met cash.
 8. Kan ik makkelijk parkeren ? De studio is gelegen aan een privéwoning met een grote oprijlaan. Je mag helemaal doorrijden tot aan de inkom van de woning.